TILAUSSAUNATOIMINTA

Jäsenet voivat vuokrata Mankolan saunaa yksityisiin juhliin ja muihin tilaisuuksiin. Jäsenten saunomisoikeudet ja -rajoitukset koskevat myös yksityistilaisuuksia.

Saunassa on sähkökiuas.

Saunalla on takka, kahvin- ja vedenkeitin, keittolevy sekä jääkaappi. Saunalla ei ole uima-asuja, pyyhkeitä, saippuoita, shampoita jne. Ne on siis otettava itse mukaan.

Omia ulkotulia ei saa asettaa puupinnoille!

Kalenteristamme voitte tarkistaa saunan varaustilanteen.

Saunan vuokraus

Hinta

Mankolan saunan vuokraaminen maksaa 80 €. Vuokraaminen edellyttää kolmen kuukauden jäsenyyttä
ennen saunan varaamista.  Saunaa voi vuokrata vain jäsenen omiin yksityisiin tilaisuuksiin, ei yritysten, seurojen tai yhdistysten tilaisuuksiin. Saunomisoikeudet ja -rajoitukset koskevat myös yksityistilaisuuksia. Yksi henkilö voi siis kutsua tilaisuuteen korkeintaan viisi yhdistykseen kuulumatonta vierasta (ellei ole kutsunut aikaisemmin yhtään vierasta ko. kalenterivuoden aikana). 80 € vuokra kattaa korkeintaan viisi vierasta.

Siivous

Edellä esitetty hinta edellyttää tilaajalta saunan siivoamista samaan kuntoon, jossa se oli saunaan saavuttaessa. Tarvittaessa siivoamme puolestanne. Tästä veloitamme 150 €.

Varaukset

Saunan voi varata vain oheisella lomakkeella, ei esim. puhelimitse. Siinä tulee ilmetä yhteyshenkilön nimi ja sähköpostiosoite sekä osallistujien lukumäärä,  haluttu kellonaika ja mahdolliset kysymykset. 

Saunomisoikeuksien seurannan vuoksi varaushakemuksesta tulee ilmetä kuinka moni osallistujista on jäseniä tai jäsenten alle 12-vuotiaita lapsia. Samoin hakemuksesta tulee ilmetä kenen jäsenen vieraita yhdistykseen kuulumattomat henkilöt ovat. Jos vieraita on enemmän kuin saunan varaajalla on oikeus kutsua saunalle, loput vieraat vähennetään toisen jäsenen kiintiöstä.

Yksityistilaisuuksien osallistujien lukumäärä voi olla korkeintaan 10 henkilöä. Poikkeukset sallitaan vain perustellusta syystä.

Saunan vuokra maksetaan Jyvässeudun Perunnesaunojat ry:n tilille FI76 1045 3000 1722 79.

 

Kalenteri

Saunaa on mahdollista vuokrata vain sellaisille päiville, jotka ovat kalenterissa täysin tyhjiä.